Børne- og Ungeklubben

boerneklub

Børne- og Ungeklubben ved Margrethekirken

Børne- og Ungeklubben holder til i Margrethekirken, men man behøver ikke være medlem af kirken for at kunne deltage.

Formålet er at danne fællesskaber mellem danske børn og unge på tværs af alder og køn. Samtidig vil vi gerne skabe et socialt netværk for forældre, bedsteforældre og andre, der har lyst til at samles med børnene.

Klubben er baseret på frivilligt ulønnet arbejde, og vi byder alle velkommen til at møde os og engagere sig i arbejdet. Vi håber, at også ældre og pensionister, som ikke selv har børn, men godt kunne tænke sig at lave aktiviteter med børn og unge, vil have lyst til at melde sig under fanerne.

Vi mødes som regel en lørdag i måneden kl. 11, hvor der vil være forskellige aktiviteter. I de tilfælde, hvor der er udgifter i forbindelse med afholdelse af et arrangement, opkræves der et deltagelses gebyr. Da vi ikke har de store økonomiske midler til rådighed, modtager vi gerne donationer i form af brugt legetøj, bøger, musikinstrumenter, spil mv. og ikke mindst: frivillig arbejdskraft.

Vil du gerne vide mere, kan du kontakte Anni Margrethe Madsentlf. 611 392 700 eller skrive en mail til margrethekirken [at] margrethekirken [dot] com

Du kan også finde Børne- og Ungeklubben på:

facebook-64x64

På gensyn i klubben