Siden sidst: Luciaoptog 2015

Syng julen ind den 26. november 2015

Stemningsbilleder fra Lucia optoget

Lucia optog 2 Luciaoptog 1 Luciaoptog 3 Luciaoptog 5 Luciaoptog 6 Luciaoptog 7 Luciaoptog 9 Luciaoptog 10 Luciaoptog 11 Luciaoptog 4 Luciaoptog 8

LAND & Live Koncert med Kristian Lilholt

Fredag den 7. januar var mange mødt op til forestillingen LAND & Live ved Kristian Lilholt, og de gik ikke skuffede hjem. Således bød aftenen på et storslået show, hvor musik og billeder i flot harmoni gav tilhørerne en stemningsfuld oplevelse, de sent vil glemme.

Lilholt2

Lilholt1

Koncert ved Mogens Dalsgaard og Tatiana Kisselova

Fredag den 17. januar kunne Margrethekirken lukke dørene op for en festaften med koncert ved Mogens Dalsgaard og Tatiana Kisselova arrangeret af Margrethekirkens Venner.

Koncert_Mogens_Dalsgaard-Tatiana_Kisselova

Juleaften

Juleaften er for mange forbundet med en rolig aften i familiens skød. Men mange valgte alligevel at tage med til en festlig og hyggelig Julemiddag i Margrethekirken, hvor man kunne nyde god traditionel julemad i hyggeligt selskab med alt hvad der hører sig til en dansk jul.

Juleaften2

Luciaoptog

Julen bød på mange fine arrangementer, bl.a. kunne vi den 8. december byde velkommen til en hyggelig familiegudstjeneste, hvor vi fik glæden af at opleve et flot Lucia optog.

Lucia1